Valmentajien työhuone|Hallituksen työhuone|Jojot

Tammikuu oli yksinluistelijoille kiireinen kilpailukuukausi

30.1.2017

Tammikuussa yhteensä yhdeksän kilpailupäivää.

Tammikuun kilpailut starttasivat loppiaisena Lohjalla käydyissä kutsukilpailuissa. Kilpailuissa nähtiin hienoja suorituksia kaikissa sarjoissa. Helmi pokkasi kultaa tinteissä, Milla hopeaa mineissä ja Siiri ja Aada ylsivät pronssiin omissa sarjoissaan.

Seuraavaksi suuntasimme kilpailuihin Viroon. Tallinnassa käydyissä nelipäiväisissä Gliss Open-kilpailuissa luisteli meiltä 16 luistelijaa, kun mukaan lasketaan yksi harrastesarjoissa kilpaileva aikuisluistelijammekin. Kilpailut ovat aina mukava kokemus, jota ystävät ja sukulaiset voivat seurata myös suomesta Livestreamin välityksellä. Kilpailuista tuomisina hopeaa Liinulle ja pronssia Venla Sanerille. Myös muiden luistelijoidemme suoritukset sujuivat hienosti ja jokainen on taas yhtä ulkomaankisakokemusta rikkaampi.

Debytanttien ja Noviisien 2. valintakilpailu järjestettiin Rovaniemellä. Kilpailuun osallistui meiltä neljä luistelijaa. Jatkopaikat hopeafinaaliin saavuttivat Sanni ja Liinu. Onnea!

Samana viikonloppuna Minit kisasivat Järvenpäässä aluevalinnoissa. Jatkopaikan finaaliin lunastivat Milla, Emilia, Fanny ja Sofi. Onnea tytöt!

Tammikuun viimeinen kilpailu kilpailtiin kotinurkilla Hyvinkäällä. Kilpailuissa nähtiin paljon onnistumisia vaikka joillekin jäi ohjelmiinsa vielä parannettavaa. Erityismaininnat mukaansa nappasivat Ilona, Anna ja Inka. Iiris pokkasi mukaansa kultaa, Sanni hopeaa ja Sara-Sofia pronssia omista sarjoistaan.