Valmentajien työhuone|Hallituksen työhuone|Jojot

Helmikuussa saavutettiin useita aluefinaalipaikkoja

22.2.2017

Yksinluistelijamme suoriutuivat upeasti helmikuun kilpailuista.

Helmikuun kilpailut käynnistyivät omassa hallissa järjestetyillä aluenoviisien ja aluejunioreiden Alue Cup-kilpailulla. Julia luisteli upeasti voittoon aluenoviiseissa ja Emilia J taituroi pronssille samassa sarjassa. Essi K saavutti hopeaa aluejunioreissa. Essi, Julia ja Emilia lunastivat samalla paikat aluecupin finaaliin. Onnea!

Seuraavaksi luistelijamme osallistuivat Vihdin Taitoluistelijoiden järjestämiin kilpailuihin Kisakalliossa. Minea saavutti jatkopaikan B-silmujen aluecupin finaaliin ja Ilona Taitajat Axel-sarjan finaaliin. Tinteistä saavutimme kaksi erityismainintaa, kun Helmi sai tunnustusta reippaasta esityksestä ja Enna hyvin pyörineestä seisomapiruetista. Näistä kisoista pokaalin kanssa kotiin saapui Aada, joka sijoittui aluedebytanteissa pronssille.

Tuusulassa tinttimme osallistuivat 2. valintakilpailuun, josta saavutettiin vielä kolme finaalipaikkaa lisää. Onnea Liia, Oona ja Helmi!

Keravan kutsukilpailuissa näimme taas hienoja suorituksia luistelijoiltamme ja toki myös hieman parantamisen varaakin jäi. Ella-Maria taituroi Minit-sarjassa hienosti pronssille.

Helmikuun kilpailuista viimeiset kisattiin Porvoossa, jossa järjestettiin debytanttien ja noviisien hopeafinaali. Liinu ja Sanni olivat upeasti lunastaneet itselleen finaalipaikat tähän kilpailuun. Suoritukset eivät tälläkertaa riittäneet palkintosijoille tässä erittäin kovatasoisessa kisassa.

Seuraavaksi kilpaluistelijamme alkavat valmistautua alueen finaaleihin niin tähti-, kuin isu-sarjoissakin.