Valmentajien työhuone|Hallituksen työhuone|Jojot

Luistelukoulut ja harrastajat

Näiltä sivuilta löydät tietoa NTL:n luistelukoulusta sekä harrastajaryhmistä sekä eri ryhmien kausisuunnitelmat ja pelisäännöt.

Tervetuloa mukaan jäälle pitämään hauskaa!

Kauden 2017-2018 luistelut alkavat viikolla 36. Kausisuunnitelmat päivitetään näille sivuille elokuussa 2017. Tarkemmat ohjeet luistelun aloittamisesta lähetetään koteihin elokuun aikana. Ryhmien vapaita paikkoja voit tiedustella seuran valmentajilta seuraavasti:

RyhmäValmentaja
Luistelukoulu- ja harrastajaryhmätHarrasteluistelun vastuuvalmentaja Katja Lähteenmäki
Yksinluistelu (kehitys- ja kilparyhmät)Yksinluistelun vastuuvalmentaja Maj Holmberg
Muodostelmaluistelu (säihke, Frozen Coriolis, Frozen Notos, Frozen Mistrals sekä aikuisten yl)Muodostelmaluistelun vastuuvalmentaja Elli Tuohimetsä

Valmentajien yhteystiedot löydät täältä.