Kehu ja kannusta kaveria!

27.9.2019

Näin teemme aina, mutta kehutaan ja kannustetaan lokakuussa vielä enemmän - tuplasti tahi triplasti!

Taitoluistelu herätti syyskuussa keskustelua mm. valmennuskulttuuriin liittyen. Vaikka meillä NTL:ssä asiat ovat Lasten ja nuorten Tähtiseurana hienosti, mekin voimme vielä kehittyä.

Koska NTL haluaa jatkossakin olla seura, jossa luistelijat viihtyvät, seuran hallitus haastaa kaikki seuralaiset lokakuun ajaksi kehumaan ja kannustamaan kaveria eli joka päivä:

- kiinnittämään hyvään yhteishenkeemme ja lajista nauttimiseen huomiota,
- pitämään jäällä ja jäähallilla hauskaa ja näyttämään sen,
- varmistamaan, että kaikilla on hyvä olla,
- tukemaan toisiamme kiperissäkin tilanteissa ja kysymään tarvittaessa neuvoa,
- moikkaamaan kaikkia iloisesti ja tutustumaan myös uusiin seuralaisiin,
- olemaan kaveri kaikille ja näyttämään esimerkkiä,
- kehumaan luistelijoita, luistelukavereita ja valmentajia - jojoja, vanhempia ja muita touhuajia unohtamatta ja
- kannustamaan kaikkia ja pitämään hyvää fiilistämme yllä!

Tsempataan ja kehutaan kilpaa - varmistetaan yhdessä, että meilä on hauskaa ja hyvä olla!

Annetaan seurasydämemme näkyä!

Ps. Kurkkaa STLL:n lajikulttuuritutkimuksen tulokset täältä! Vaikka kehitettävää aina löytyy ja kehittää pitää, laijssamme tehdään selvästi myös paljon hyvää työtä ja oikein.