NTL 30-vuotias - nyt juhlitaan!

3.4.2020

Juhlinta käynnistetään synttärionnitteluilla somessa!

NTL viettää 30-vuotisjuhlakauttaan kaudella 2019-2020 ja juhlinta jatkuu vuoden 2020 loppuun.

Synttäreiden vietto aloitetaan somessa keräämällä onnitteluita seuralle seuraavasti:

- toimita huhtikuun aikana onnittelukuva seuralle (esim. uusi tai vanha kuva itsestäsi tai kaveriporukastasi luistimilla, onnittelupiirustus tai vaikka kuva kirjoittamastasi onnittelurunosta) sähköisesti Kaisalle (whatsapp, sähköposti (ntl.hallituspj@gmail.com), instagramin viestit - kaikki toimitusmuodot käy!)
- haasta ja innosta myös kaverisi mukaan onnittelijoiden joukkoon - kaikki voivat onnitella!
- onnittelukuvat julkaistaan seuran instagram-tilin tarinoissa ja osa myös seuran faebook-seinällä. Voit julkaista kuvia myös omilla sometileilläsi tunnisteella #NTL30vnytjuhlitaan

Jos onnitteluita saadaan kokoon hienot määrät, juhlinta sen kun paranee:
- 100 onnittelukuvasta seura tarjoaa kaikille luistelijoilleen syyskauden alussa tikkarit!
- 200 onnittelukuvasta seura tarjoaa kaikille luistelijoilleen syyskauden alussa jäätelöt!
- 300 onnittelukuvasta seura järjestää ensi kaudella kaikille luistelijoilleen yhteisen jäädiscon - perheineen totta kai!

Nostetaan yhdessä juhlamieli jo huhtikuussa kattoon!