Seuran tilanne kiinnosti NTL syyskokouksessa 17.11.2021

19.11.2021

Hallitus oli erittäin mielissään ja iloinen poikkeuksellisen suuresta osallistujamäärästä syksyn jäsenkokoukseen keskiviikkona 17.11.2021.

Oli ilo nähdä, että seuramme tilanne kiinnostaa perheitä ja saimmekin useita uusia ideoita, miten saamme seuramme luistelijamäärää kasvatettua sekä parannettua heikohkoa taloustilannetta. Pyrimme hallituksen toimesta toteuttamaan ehdotettuja toimenpiteitä ja erityisen kiitollisia olemme kaikesta tuesta, minkä jäsenistöltä saamme.

Toivomme jatkossakin jäsenistön aktiivista palautetta ja kontaktointia hallituksen suuntaan saadaksemme arvokasta näkemystä ja ideoita, miten palautamme seuran talouden vakaammalle pohjalle ja elvytämme covid 19 jättämät jäljet seuramme luistelijamääriin.

Syykokouksen pöytäkirja löytyy alla liitteenä, sekä osiosta yhdistyksen kokoukset.

Stiina Airio
NTL hallituksen puheenjohtaja