Tammikuun kisaterveiset

30.1.2019

Ilona Karjalainen
Ilona Karjalainen

AC-kisoja, IC-kisoja, lohkokisoja ja kutsukisoja :).

Tammikuun ensimmäinen puolisko oli kilpailurintamalla kiireinen. Kuukausi alkoi NTL:n 5.-6.1.2019 järjestämillä debytanttien, noviisien ja SM-noviisien lohkisoilla ja jatkui heti perään Tallinnassa käydyllä Gliss Open-kilpailuissa. Tammikuussa kisaamaan edittiin myös Lohjalle ja Järvenpäähän!

NTL:n järjestämät debytanttien, noviisien ja SM-noviisien 1. lohkon 2. lohkokilpailut käytiin kotihallissa 5.-6.1.2019. Noviiseihin osallistuivat Emilia Järvinen, Anni Vuorikallas ja Aada Leskelä, joista Aada Leskelä luisteli lähimmäksi hopeafinaalipaikkaa jääden finaalista vain muutamalla pisteellä. SM-noviiseissa kilpaillut Sanni Sainio onnistui parantamaan pisteitään syksyn kilpailuista, mutta jäi silti vielä viime kauden piste-ennätyksistään.

10.-13.1.2019 Tallinnassa käytyyn Gliss Open -kilpailuun osallistui parisenkymmentä NTL:n luistelijaa. Kilpailu oli jälleen hieno kokemus eikä väihten kansainvälisen tunnelmansa ja kaikkien sarjojen ISU-arvioinnin myötä. Palkintosijat nappasivat tällä kertaa Young Adults 2000-2003 sarjan voittanut Ilona Karjalainen ja Junior B-sarjassa pronssia napannut Iiris Arola. Myös esimerkiksi Cubs B 2009- ja Springs B-sarjoissa nähtiin seuralaisilta paljon hyviä suorituksia.

Tammikuussa jahdattiin myös lisää kisapaikkoja tähtisarjojen aluemestaruuskilpailuhin. Lohjalta 6.1. käydystä AC-valintakilpailuista finaalipaikat itselleen hakivat mineissä luistelevat Ella Viira, Sara Koivisto, Liia Lehiö ja Essi Konttinen. Järvenpäästä aluesilmujen AC-valintakilpailuista finaalipaikan puolestaan sai Daniela Perklén Janette Ratilaisen napattua finaalipaikan jo aikaisemmasta valintakisasta.

Ks. kilpailutuloksista lisää täältä ja aikuisten, jotka myös pääsivät tammikuussa kunnolla kilpailuvauhtiin, tuloksista täältä.

Onnittelut kaikille kilpailuun osallistuneille!