Kehitys- ja kilparyhmät

Kehitys- ja kilparyhmiin valikoituminen

Kauden 2018-2019 kehitys- ja kilparyhmiin on valikoiduttu keväällä 2018. Kehitys- ja kilparyhmien luistelijamäärään vaikuttaa sekä luistelijoiden ikä, taitotaso että käytettävissä oleva jään määrä. Jos ryhmissä on tilaa ja luistelukoulu- ja harrastajaryhmässä luistelevan taidot karttuvat riittävästi, kehitys- ja kilparyhmään voi siirtyä myös kesken kauden valmentajan kanssa näin sovittaessa.

Kehitys- ja kilparyhmiin ilmoittautuminen ja ilmoittautumisen vahvistaminen

Kehitys- ja kilparyhmiin ilmoittaudutaan allaolevalla lomakkeella, jos ryhmään siirtymisestä on sovittu vastuuvalmentajan kanssa.

Vastuuvalmentajat:

- Yksinluistelun vastuuvalmentaja Maj Holmberg ntlmaj@gmail.com (loiste, R1, R2, R3, R4, R5)

- Aikuismuodostelman vastuuvalmentaja Inka Bister inkabister@gmail.com

Myös kaudella 2017-2018 luistelleiden kehitys- ja kilparyhmäläisten on täytettävä allaolevat tiedot ja hyväksyttävä sitoutumiskäytännöt.

Valokuvat
Ilmoittautumislomake sisältää mahdollisuuden kieltää luistelijasta otettujen valokuvien käyttämisen. Huomaathan, että ryhmäkuvien ja esimerkiksi näytöstön tilannekuvien, joissa on useita eri luistelijoita, käyttäminen on kiellosta huolimatta mahdollista.

Kausihintaan (jaettu kuukausimaksuiksi) sisältyvä harjoitteluohjelma (viikko):

Loiste: 3 jääharjoitusta, 1 ohjattua oheisharjoitus

KB: 3 jääharjoitusta, 1 ohjattu oheinen, kesäharjoitteluohjelma

R1 ja R2: 4 jääharjoitusta, 2 ohjattua oheisharjoitusta, tanssi ja kesäharjoitteluohjelma

R3: 5 jääharjoitusta, 2 ohjattua oheisharjoitusta, 1 omatoiminen oheisharjoitus, tanssi ja kesäharjoitteluohjelma

R4: 6 jääharjoitusta,  2 ohjattua oheisharjoitusta, 2 omatoimista oheisharjoitusta, tanssi ja kesäharjoitteluohjelma.

R5: 6-7 jääharjoitusta, 1 ohjaamaton piruettijää, 2 ohjattua oheisharjoitusta, 2 omatoimista oheisharjoitusta, tanssi ja kesäharjoitteluohjelma

FM: 1-2 jääharjoitusta, 1 ohjattu oheisharjoitus

Kausihinnan lisäksi luistelijan maksettavaksi tulee kerran vuodessa laskutettava jäsenmaksu. Jäsenmaksut lähetetään heinäkuussa. Lisää tietoa jäsenrekisteristä tai ei luistelevaksi jäseneksi ilmoittautumisesta täältä

Ilmoittautumislomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautumislomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.