Kehitys- ja kilparyhmät

Kehitys- ja kilparyhmiin valikoituminen

Kauden 2020-2021 kehitys- ja kilparyhmiin on valikoiduttu keväällä 2020. Kehitys- ja kilparyhmien luistelijamäärään vaikuttaa sekä luistelijoiden ikä, taitotaso että käytettävissä oleva jään määrä. Jos ryhmissä on tilaa ja luistelukoulu- ja harrastajaryhmässä luistelevan taidot karttuvat riittävästi, kehitys- ja kilparyhmään voi siirtyä myös kesken kauden valmentajan kanssa näin sovittaessa.

Kehitys- ja kilparyhmiin ilmoittautuminen ja ilmoittautumisen vahvistaminen

Kehitys- ja kilparyhmiin ilmoittaudutaan allaolevalla lomakkeella vastuuvalmentajien kanssa sovitun mukaisesti. KB-ryhmässä voivat kaudella 2020-2021 luistella vain aiemmin R5-ryhmässä luistelleet.

Kaikkien ilmoittautuvien kehitys- ja kilparyhmäläisten on täytettävä lomakkeen tiedot ja hyväksyttävä sitoutumiskäytännöt.

Huomio!
Sitoutumiskäytännöt -asiakirjassa esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka vahvistetaan yhdistyksen kevätkokouksessa sen jälkeen, kun kauden 2020-2021 jäät on vahvistettu. Kauden normaalia kk-hintaa aletaan perimään vasta toiminnan normalisoiduttua koronaviruskriisin jälkeen. Jos toiminta päästään rajoitetusti aloittamaan jo heinäkuussa tai jos toimintaa joudutaan rajoittamaan pidempäänkin, ao. kuukausien hinnat määritellään erikseen sen jälkeen, kun toiminnan laatu ja määrä täsmentyvät. Myös kahvion talkoovuorojen jatkuminen selviää vasta koronaviruskriisin jälkeen.

Kuukausimaksuiksi jaettuun kausihintaan kuuluva viikottain harjoitteluohjelma

Loiste: 3 jäätä, 1 ohjattu oheisharjoitus

R1: 4 jäätä, 2 ohjattua oheisharjoitusta

R2: 5 jäätä, 2 ohjattua oheisharjoitusta, fysio joka 2. viikko, tanssi ja kesäharjoitteluohjelma

R3: 5 jäätä, 2 ohjattua oheisharjoitusta, fysio joka 2. viikko, tanssi ja kesäharjoitteluohjelma

R4: 6-7 jäätä,  2 ohjattua oheisharjoitusta, fysio joka 2. viikko, 1 omatoiminen oheisharjoitus, tanssi ja kesäharjoitteluohjelma.

R5: 7-9 jäätä, 2 ohjattua oheisharjoitusta, fysio joka 2. viikko, 2 omatoimista oheisharjoitusta, tanssi ja kesäharjoitteluohjelma

KB: 3 jäätä, 1 ohjattu oheinen, kesäharjoitteluohjelma

FM: 1-2 jäätä, 1 ohjattu oheisharjoitus

Kausihinnan lisäksi luistelijan maksettavaksi tulee kerran vuodessa laskutettava jäsenmaksu. Jäsenmaksut lähetetään heinäkuussa. Lisää tietoa jäsenrekisteristä tai ei luistelevaksi jäseneksi ilmoittautumisesta täältä

Vastuuvalmentajat:

Yksinluistelun (Loiste, R1, R2, R3, R4, R5, KB) vastuuvalmentajat: Maj Holmberg (ntlmaj@gmail.com) ja Katja Lähteenmäki (ntl.katjal@gmail.com)

Aikuismuodostelman vastuuvalmentaja: Inka Bister (inkabister@gmail.com)

Valokuvat

Ilmoittautumislomake sisältää mahdollisuuden kieltää luistelijasta otettujen valokuvien käyttämisen. Huomaathan, että ryhmäkuvien ja esimerkiksi näytösten tilannekuvien, joissa on useita eri luistelijoita, käyttäminen on kiellosta huolimatta mahdollista.

Ilmoittautumislomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautumislomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.