Kehitys- ja kilparyhmät

 

Kehitys- ja kilparyhmiin valikoituminen

Kauden 2021-2022 kehitys- ja kilparyhmiin on valikoiduttu keväällä 2021. Kehitys- ja kilparyhmien luistelijamäärään vaikuttaa sekä luistelijoiden ikä, taitotaso että käytettävissä oleva jään määrä. Jos ryhmissä on tilaa ja luistelukoulu- ja harrastajaryhmässä luistelevan taidot karttuvat riittävästi, kehitys- ja kilparyhmään voi siirtyä myös kesken kauden valmentajan kanssa näin sovittaessa.

Kehitys- ja kilparyhmiin ilmoittautuminen ja ilmoittautumisen vahvistaminen

Kehitys- ja kilparyhmiin ilmoittaudutaan allaolevalla lomakkeella vastuuvalmentajien kanssa sovitun mukaisesti. KB-ryhmässä voivat kaudella 2021-2022 luistella vain aiemmin R4, R5 sekä Taitajat-ryhmässä luistelleet. KB-ryhmiin valikoidutaan valmennuksen ehdotuksen mukaisesti.

Kaikkien ilmoittautuvien kehitys- ja kilparyhmäläisten on täytettävä lomakkeen tiedot ja hyväksyttävä sitoutumiskäytännöt. 

Huomio!
Sitoutumiskäytännöt -asiakirjassa esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka vahvistetaan yhdistyksen kevätkokouksessa sen jälkeen, kun kauden 2021-2022 jäät sekä kauden 2021-2022 talousarvio on vahvistettu. Kauden normaalia kk-hintaa aletaan perimään ajantasaisesti siten, että kuukausilasku tulee maksaa kuluvan kuukauden aikana - esimerkkinä elokuun lasku erääntyy elokuussa.  


Kuukausimaksuiksi jaettuun kausihintaan kuuluva viikottain harjoitteluohjelma

Loiste: 3 jäätä, 1 ohjattu oheisharjoitus

R1: 4 jäätä, 2 ohjattua oheisharjoitusta, kesäharjoitteluohjelma

R2: 4 jäätä, 2 ohjattua oheisharjoitusta, kesäharjoitteluohjelma

R3: 5 jäätä, 2 ohjattua oheisharjoitusta, fysio joka viikko, tanssi ja kesäharjoitteluohjelma

R4: 6-7 jäätä,  2 ohjattua oheisharjoitusta, fysio joka viikko, 1 omatoiminen oheisharjoitus, tanssi ja kesäharjoitteluohjelma.

R5: 7-9 jäätä, 2 ohjattua oheisharjoitusta, fysio viikko, 2 omatoimista oheisharjoitusta, tanssi ja kesäharjoitteluohjelma

KB: 3 jäätä, 1 ohjattu oheinen, kesäharjoitteluohjelma, mahdollisuus osallistua tehopäiviin erillismaksulla, mahdollisuus osallistua tanssiin erillismaksulla

FM: 1-2 jäätä, 1 ohjattu oheisharjoitus

Kausihinnan lisäksi luistelijan maksettavaksi tulee kerran vuodessa laskutettava jäsenmaksu. Jäsenmaksut lähetetään heinäkuussa. Lisää tietoa jäsenrekisteristä tai ei luistelevaksi jäseneksi ilmoittautumisesta täältä

Vastuuvalmentajat:

Yksinluistelun (Loiste, R1, R2, R3, R4, KB R4, R5, KB R5) vastuuvalmentajat: Maj Holmberg (ntlmaj@gmail.com) ja Katja Lähteenmäki (ntl.katjal@gmail.com)  

Aikuismuodostelmaluistelun vastuuvalmentaja: Inka Bister (inkabister@gmail.com)

Valokuvat

Ilmoittautumislomake sisältää mahdollisuuden kieltää luistelijasta otettujen valokuvien käyttämisen. Huomaathan, että ryhmäkuvien ja esimerkiksi näytösten tilannekuvien, joissa on useita eri luistelijoita, käyttäminen on kiellosta huolimatta mahdollista.

Ilmoittautumislomake

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautumislomake

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

The commitment policy (english version) is still under modification, kindly wait.

PDF-tiedostoSitoutumiskäytäntö 2021-2022.pdf (557 kB)