Arvioijien esittely

Kilpailun pääarvioijana on ammattikoreografi Evelina Lorek, joka toimii myös liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä sekä liikunnanohjaajana (AMK). Evelina on kilpaileville taitoluistelijoille hyvinkin tuttu ohjelmakoreografioiden laatimisen taituri sekä suosittujen mm. ilmaisutaitoa painottavien taitoluisteluleirien vetäjä.

Evelina luisteli omalla urallaan menestyksekkäästi SM-tasolla ja jatkoi taitoluistelu-uraansa kilpauran jälkeen mm. pääroolin Cruellana luistellen Disney on Ice -jääshowssa sekä Suomen Dancing on Ice -TV produktiossa.

Kaikki kilpailuun osallistuvat saavat Evelinalta kirjallisen palautteen esiintymisestään!

Lue lisää Evelinasta täältä.

Arvioijana toimii myös aina Yhdysvalloissa saakka tanssia opiskellut pitkän linjan tanssinopettaja Maria Serena Järvinen, jolla on useita hip hopin Suomen mestaruuksia. Marialla on myös oma katutanssi -ryhmä EXCESS VIR, joka on esiintynyt mm. Tanssii Tähtien Kanssa ja Suomen Suurimmat Etkot (Suomi100) -ohjelmissa.

Maria tuo kilpailun arviointiin pitkän tanssinopettajan kokemuksensa sekä näkemystä mm. esittämisen, eläytymisen ja musiikin tulkintaan. Marialla on kokemusta myös taitoluistelumaailmasta hänen tehtyä aiemmin yhteistyötä esimerksi Marigold Ice Unity ja Musketeers - muodostelmaluistelujoukkueiden kanssa!

Lue lisää Mariasta täältä.

Taitoluistelutuomariosaamista kilpailun arviointiin tuo viittä vaille valmis tähtisarjojen seuratuomari Jasmin Paukkunen, jolla on Evelinan tavoin yksinluistelutausta. Jasmin on kasvanut lajin parissa omaten pitkän yksinluistelutaustan ja keskittyy parhaillaan NTL:n luistelukoulu- ja harrastajaryhmien ohjaamiseen sekä seuratuomarikoulutuksen viimeistelyyn.

Jasmin kertoo seuratuomarikoulutuksen olleen yhtä aikaa sekä haastavaa että antoisaa ja hauskaa. Olisi upeaa saada viimeinenkin harjoittelu pian tehtyä ja jatkaa työtä taitoluistelun parissa ohjaamisen ohella tähtikilpailujen tuomaripaneeleissa.