Harrastajat

Ryhmät 
 

Välke ja Vauhti

Välke ja Vauhti on luistelun jatkoryhmä kouluikäisille luistelusta kiinnostuneille luistelijoille. Välke ja Vauhti -ryhmässä voi luistella kerran viikossa.
 

Kiiturit

Kiiturit on ryhmä, jonka luistelijat ovat valikoituneet ohjaajien ehdotuksesta ryhmään. Ryhmässä harjoitellaan Taiturien tapaan hieman vaikeampia taitoluistelun elementtejä. Tässä ryhmässä voi harjoitella kerran tai kaksi viikossa.
 

Taiturit

Taiturit on kouluikäisten, edistyneiden harrastajien ryhmä, jossa harjoitellaan yksinluistelun perusteita (kaaret, kolmoset, piruetit jne.) sekä kaikkia yksöishyppyjä.
 

Taitajat

Taitajat on kouluikäisten luistelijoiden ryhmä, jossa harjoitellaan kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran oheisissa. Ryhmäläiset harjoittelevat taitotasonsa mukaisesti kaikkia yksinluistelun elementtejä (piruetit, askeleet, hypyt).
 

Muodostelmaluistelukoulu

Muodostelmaluistelukouluun voivat ilmoittautua Välke ja Vauhti, Kiiturit, Taiturit ja Taitajat ryhmiin ilmoittautuneet luistelijat, jotka ovat iältään 8 - 14 vuotiaita.
Tunneilla harjoitellaan muodostelmaluistelun perusteita.

 

Maksut, aikataulut ja ilmoittautuminen 
Tietoa ryhmävaihtoehdoista, maksuista sekä ilmoittautumisen löydät täältä.


Vakuutukset ja luistelupassit

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Luistelupassin ostamalla urheilija ja/tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Alle 15 -vuotiaat, 1-2 luistelukertaa / vko:

Seura hankkii niille alle 15-vuotiaille harrastajille, jotka luistelevat kerran tai kaksi viikossa, luistelukoulupassin. Passin sisältämä vakuutus on voimassa 1.5.2022 - 30.4.2023.

Alle 15 -vuotiaat, yli 2 luistelukertaa / vko:

Luistelijan huoltaja hankkii itse harrasteluistelupassin alle 15 -vuotiaalle yli kaksi kertaa viikossa luistelevalle harrastajalle. Yli kaksi kertaa viikossa luistelevien suositellaan hankkivan oman vakuutuksen harrasteluistelupassin lisäksi. Kilpailevien harrastajien (Taitajat) on huolehdittava vakuutuksen lisäksi kilpailupassista. 

15 vuotta täyttäneet:

Huomioittehan, että perheiden on itse huolehdittava yli 15-vuotiaiden harrasatajien vakuutusturvasta ja harrasteluistelupassista. Yli kaksi kertaa viikossa luistelevien suositellaan hankkivan oman vakuutuksen. Myös kilpailevien harrastajien (Taitajat) on huolehdittava vakuutuksen lisäksi kilpailupassista. 

Lisätietoa ja ohjeet harrasteluistelupassin ostoon STLL:n sivuilta