Harrastajat

 

 Ryhmät 
 

Harrastajat

Harrastajat on luistelun jatkoryhmä kouluikäisille luistelusta kiinnostuneille luistelijoille. Harrastajaryhmissä on useita tasoryhmiä ja niissä voi luistella kerran tai kaksi viikossa.

Kiiturit

Kiiturit on ryhmä, jonka luistelijat ovat valikoituneet ohjaajien ehdotuksesta ryhmään. Ryhmässä harjoitellaan Taiturien tapaan hieman vaikeampia taitoluistelun elementtejä. Tässä ryhmässä voi harjoitella kerran tai kaksi viikossa.

Taiturit

Taiturit on kouluikäisten, edistyneiden harrastajien ryhmä, jossa harjoitellaan yksinluistelun perusteita (kaaret, kolmoset, piruetit jne.) sekä kaikkia yksöishyppyjä.

Taitajat

Taitajat on kouluikäisten luistelijoiden ryhmä, jossa harjoitellaan kolme kertaa viikossa jäällä ja kerran oheisissa. Ryhmäläiset harjoittelevat taitotasonsa mukaisesti kaikkia yksinluistelun elementtejä (piruetit, askeleet, hypyt). Ryhmäläisille tehdään kilpailuohjelma, jolla voi taitojen karttuessa kilpailla Taitajat-sarjassa.

 

Maksut ja aikataulut 
 

Tietoa ryhmävaihtoehdoista ja maksuista löydät täältä.

Pelisäännöt harrastajat ja taiturit  2018-2019

 

1. Keskitytään harjoitteluun

2. Yritetään parhaamme

3. Harjoitellaan iloisella mielellä

4. Kannustetaan toisiamme                        

 

Vanhempien pelisäännöt 2018-2019

 

1. Tuodaan lapsi ajoissa tunnille

2. WC-käynti ennen treenejä

3. Ei tuoda lasta kipeänä treeneihin

4. Autetaan kaikkia

5. Kannustetaan tasapuolisesti kaikkia

6. Harjoitellaan iloisin mielin

 

Vakuutukset


Seura hankkii niille alle 15-vuotiaille harrastajille, jotka luistelevat kerran tai kaksi viikossa, luistelukoululisenssin. Lisenssin sisältämä vakuutus on voimassa 1.7.2018-30.6.2019. Huomioittehan, että perheiden on itse huolehdittava yli 15-vuotiaiden luistelijoiden vakuutusturvasta.