Harrastajat

Ryhmät 
 

Välke ja Vauhti

Välke ja Vauhti on luistelun jatkoryhmä kouluikäisille luistelusta kiinnostuneille luistelijoille. Harrastajaryhmissä on useita tasoryhmiä ja niissä voi luistella kerran tai kaksi viikossa.

Kiiturit

Kiiturit on ryhmä, jonka luistelijat ovat valikoituneet ohjaajien ehdotuksesta ryhmään. Ryhmässä harjoitellaan Taiturien tapaan hieman vaikeampia taitoluistelun elementtejä. Tässä ryhmässä voi harjoitella kerran tai kaksi viikossa.

Taiturit

Taiturit on kouluikäisten, edistyneiden harrastajien ryhmä, jossa harjoitellaan yksinluistelun perusteita (kaaret, kolmoset, piruetit jne.) sekä kaikkia yksöishyppyjä.

Taitajat

Taitajat on kouluikäisten luistelijoiden ryhmä, jossa harjoitellaan kolme kertaa viikossa jäällä ja kerran oheisissa. Ryhmäläiset harjoittelevat taitotasonsa mukaisesti kaikkia yksinluistelun elementtejä (piruetit, askeleet, hypyt). Ryhmäläisille tehdään kilpailuohjelma, jolla voi taitojen karttuessa kilpailla Taitajat-sarjassa.

Ex-kisaajat

Ex-kisaajat -ryhmä on tarkoitettu 15-25 -vuotiaille entisille kilpaluistelijoille, jotka ovat lopettaneet oman kilpauransa vastikään tai muutama vuosi sitten. Ryhmässä ei ole tarkoitus enää kilpailla vaan luistella rennolla fiiliksellä omaksi ilokseen.

Muodostelmaluistelukoulu

Muodostelmaluistelukouluun voivat ilmoittautua Välke ja Vauhti, Kiiturit, Taiturit ja Taitajat ryhmiin syksylle 2022 ilmoittautuneet luistelijat, jotka ovat iältään 8 - 14 vuotiaita.
Tunneilla harjoitellaan muodostelmaluistelun perusteita.

 

Maksut, aikataulut ja ilmoittautuminen 
Tietoa ryhmävaihtoehdoista, maksuista sekä ilmoittautumisen löydät täältä.


Pelisäännöt harrasteryhmille 2021-2022
1. Keskitytään harjoitteluun
2. Yritetään parhaamme
3. Harjoitellaan iloisella mielellä
4. Kannustetaan toisiamme                    


Vanhempien pelisäännöt 2021-2022
1. Tuodaan lapsi ajoissa tunnille
2. WC-käynti ennen treenejä
3. Ei tuoda lasta kipeänä treeneihin
4. Autetaan kaikkia
5. Kannustetaan tasapuolisesti kaikkia


Vakuutukset

Seura hankkii niille alle 15-vuotiaille harrastajille, jotka luistelevat kerran tai kaksi viikossa, luistelukoululisenssin. Lisenssin sisältämä vakuutus on voimassa 1.5.2022 - 30.4.2023. Huomioittehan, että perheiden on itse huolehdittava yli 15-vuotiaiden luistelijoiden vakuutusturvasta.

Yli kaksi kertaa viikossa luistelevien suositellaan hankkivan oman vakuutuksen. Myös kilpailevien harrastajien (Taitajat) on huolehdittava vakuutuksen lisäksi kilpailupassista.