Luistelukoulut

Ryhmät

Luistelukoulu

Luistelukoulu on NTL:n luistelun alkeisryhmä alle kouluikäisille lapsille. Luistelukoulussa harjoitellaan perusluistelua leikin varjolla torstaisin ja lauantaisin - kerran tai kaksi viikossa.

Luistelukouluista on mahdollisuus edetä harrastaja- tai kilparyhmiin. Jos harrastus- tai kilparyhmät kiinnostavat, kysy lisätietoja Astalta.

Aikuinen-lapsi luistelukouluryhmä

Ryhmä on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja heidän huoltajalleen. Ryhmä on luistelun alkeisryhmä jossa harjoitellaan perusluistelua yhdessä lapsen kanssa ja erikseen erilaisten leikkien avulla. Lapsen on mahdollista siirtyä ryhmästä luistelukoulu-, harraste- tai esikilparyhmään. Aikuiset voivat halutessaan jatkaa omaa luisteluharrastustaan seuran aikuisluisteluryhmissä. Ryhmä harjoittelee torstaisin.

Maksut ja aikataulut

Kausimaksut ja aikataulut löydät täältä.

Luistelukoulun pelisäännöt 2019-2020

1.Jarrutan ennen laitaa
2. Kuuntele ohjaajaa
3. yritän parhaani
4. Ollaan reippaita

Luistelukoulu ja harrasteluistelun vanhempien pelisäännöt 2019-2020

1. Tuodaan lapsi ajoissa tunnille
2. WC-käynti ennen treenejä
3. Ei kipeänä treeneihin
4. Autetaan kaikkia ja tervehditään kun nähdään
5. Kannustetaan tasapuolisesti kaikkia
6. Harjoitellaan iloisin mielin

Vakuutukset

Seura hankkii niille alle 15-vuotiaille luistelukoululaisille, jotka luistelevat kerran tai kaksi viikossa, luistelukoululisenssin. Lisenssin sisältämä vakuutus on voimassa 1.7.2019-30.6.2020. Huomioithan, että perheiden on itse huolehdittava yli 15-vuotiaiden lasten vakuutusturvasta.