Luistelukoulut

Ryhmät

Luistelukoulu

Luistelukoulu on NTL:n luistelun alkeisryhmä alle kouluikäisille lapsille. Luistelukoulussa harjoitellaan perusluistelua leikin varjolla torstaisin ja lauantaisin - kerran tai kaksi viikossa.

Luistelukouluista on mahdollisuus edetä harrastaja- tai kilparyhmiin. Jos harrastus- tai kilparyhmät kiinnostavat, kysy lisätietoja ntl.harrastevastaava@gmail.com

Maksut ja aikataulut

Kausimaksut ja aikataulut löydät täältä.

Luistelukoulun pelisäännöt 2021-2022

1.Jarrutan ennen laitaa
2. Kuuntele ohjaajaa
3. yritän parhaani
4. Ollaan reippaita

Luistelukoulu ja harrasteluistelun vanhempien pelisäännöt 2021-2022

1. Tuodaan lapsi ajoissa tunnille
2. WC-käynti ennen treenejä
3. Ei kipeänä treeneihin
4. Autetaan kaikkia ja tervehditään kun nähdään
5. Kannustetaan tasapuolisesti kaikkia

Vakuutukset

Seura hankkii niille alle 15-vuotiaille luistelukoululaisille, jotka luistelevat kerran tai kaksi viikossa, luistelukoululisenssin. Lisenssin sisältämä vakuutus on voimassa 1.5.2021-30.4.2022. Huomioithan, että perheiden on itse huolehdittava yli 15-vuotiaiden lasten vakuutusturvasta.

Varusteet

Aloitteleva luistelukoululainen tarvitsee tukevat ja teroitetut luistimet, kypärän, lämpimän vaatetuksen sekä hyvää mieltä! Lisätietoa löydät aloittelevan luistelijan varusteinfosta yhteistyökumppanimme Lucky Skaten sivuilta. (Muistathan NTL seuraedut.)