Luistelukoulut

PDF-tiedostoLuistelukoulun kausisuunnitelma Syksy2021.pdf (574 kB)
LUISTELUKOULUN KAUSISUUNNITELMA - SYKSY 2021 - KAUSI ALKAA VIIKOLLA 35

Ryhmät


Luistelukoulu

Luistelukoulu on NTL:n luistelun alkeisryhmä alle kouluikäisille lapsille. Luistelukoulussa harjoitellaan perusluistelua leikin varjolla torstaisin ja lauantaisin - kerran tai kaksi viikossa.

Luistelukouluista on mahdollisuus edetä harrastaja- tai kilparyhmiin. Jos harrastus- tai kilparyhmät kiinnostavat, kysy lisätietoja ntl.harrastevastaava@gmail.com

Aikuinen-lapsi luistelukouluryhmä

Ryhmä on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja heidän huoltajalleen. Ryhmä on luistelun alkeisryhmä jossa harjoitellaan perusluistelua yhdessä lapsen kanssa ja erikseen erilaisten leikkien avulla. Lapsen on mahdollista siirtyä ryhmästä luistelukoulu-, harraste- tai esikilparyhmään. Aikuiset voivat halutessaan jatkaa omaa luisteluharrastustaan seuran aikuisluisteluryhmissä. Ryhmä harjoittelee torstaisin.


Maksut ja aikataulut

Kausimaksut ja aikataulut löydät täältä.
 

 Luistelukoulun pelisäännöt 2020-2021

1.Jarrutan ennen laitaa
2. Kuuntele ohjaajaa
3. yritän parhaani
4. Ollaan reippaita

Luistelukoulu ja harrasteluistelun vanhempien pelisäännöt 2020-2021

1. Tuodaan lapsi ajoissa tunnille
2. WC-käynti ennen treenejä
3. Ei kipeänä treeneihin
4. Autetaan kaikkia ja tervehditään kun nähdään
5. Kannustetaan tasapuolisesti kaikkia


Vakuutukset

Seura hankkii niille alle 15-vuotiaille luistelukoululaisille, jotka luistelevat kerran tai kaksi viikossa, luistelukoululisenssin. Lisenssin sisältämä vakuutus on voimassa 1.5.2020-30.4.2021. Huomioithan, että perheiden on itse huolehdittava yli 15-vuotiaiden lasten vakuutusturvasta.

 

Varusteet

Aloitteleva luistelukoululainen tarvitsee tukevat ja teroitetut luistimet, kypärän, lämpimän vaatetuksen sekä hyvää mieltä! Lisätietoa löydät aloittelevan luistelijan varusteinfosta yhteistyökumppanimme Lucky Skaten sivuilta. (Muistathan NTL seuraedut.)