Kausi 2019-2020: Seurajuhla

Tule mukaan juhlimaan 30-vuotiasta NTL:ää!

NTL juhlistaa 30. toimintakauttaan seurajuhlalla x.9.2020 klo 19-21 Roinelassa.

Seurajuhlan ohjelma sisältää mm.
- Seuran 30 v. historiikin julkaisemisen
- Lehtijuttunäyttelyn seuran aiemmilta toimintakausilta
- Kauden 2019-2020 luistelijapalkintojen jakamisen
- Kauden 2019-2020 seuratoimitsijan palkitsemisen
- Seuran kunniajäsenten nimittämisen
- R-ryhmien tanssiesityksiä
- Musiikkiesityksiä (Hanna Kinnunen & Paula Holopainen, Stiina Airio, Rasavillit -bändi).

Juhlaan ovat tervetulleita niin nykyiset seuralaiset kuin seurassa aiemmin vaikuttaneet. Tarjolla kahvia, teetä ja mehua erilaisten herkkujen kera!

Juhlassa palkituista otetaan yhteiskuvat sekä juhlassa että 18.4. esitettävän Liisa Ihmemaassa -kevätnäytöksen yhteydessä, jossa otetaan yhteiskuvat myös paikalle saapuvista NTL:ssä kautta vuosien valmentaneista valmentajista ja hallituksen puheenjohtajista.

Liput juhlaan maksavat 20 €/kpl aikuisilta ja 5€/kpl alle 18-vuotiailta. Tarjoilu sekä ohjelma sisältyvät pääsylipun hintaan. Lisäksi kaikkien lipun ostaneiden kesken juhlassa arvotaan vapaalippuja Rush Trampoliinipuistoon, Flamingo Spahan sekä Rajamäen uimahalliin.

Voit tilata liput juhlaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 27.3.2020.

Tilatut liput laskutetaan sähköpostitse ja tilatuista lipuista tehdään luettelo juhlan ovelle lipunoston tarkistamista varten. Juhlan esiintyjille ja seuran nykyisille valmentajille, ohjaajille sekä joukkueenjohtajille ilmainen sisäänpääsy.

Lisätietoja juhlasta saat Sarilta (ntlsarin@gmail.com) ja Kaisalta (ntl.hallituspj@gmail.com)

Tule mukaan kuulemaan NTL:n historiasta, rakkaudesta taitoluisteluun ja työstä paikkakuntalaisten liikunnan riemun eteen sekä nauttimaan upeasta juhlaillasta!

NTL Hallitus

Seurajuhlan lippujen tilaamislomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.