Näytöstallenteen tilaus

NTL kevätnäytös Liisa Ihmemaassa näytöstallenne 25 € on tilattavissa vielä tämän viikon (vko 17) sunnuntaihin 1.5.2022 asti MyClubin verkkokaupan kautta

Linkki https://nurmijarventaitoluistelijat.myclub.fi/flow/shop/products

NTL verkkokauppa löytyy myös MyClub sovelluksesta alalaidan "ostokskori" ikonin alta NTL jäsenille.

Tallenteen noutoaika ilmoitetaan nettisivuilla. Tallenne luovutetaan maksutositetta vastaan, mikäli tallenne on ostettu verkkokaupasta.

Kuvaajana kokenut Tom Kiias

Lukuisia taitoluistelu- ja tanssinäytöksiä kuvannut Tom Kiias Digi-Tom Videosta tulee kuvaamaan 23.4.2022 klo 13.00 Liisa Ihmemaassa -kevätnäytöksen.

Kuvaus suoritetaan kolmella ammattitason kameralla ja kahdella kuvaajalla, jonka jälkeen kuvat editoidaan tarkasti yhteen. Valmis muistitikku sisältää itse näytöksen lisäksi noin 3-5 minuutin intron luistelijoiden valmistautumisesta näytökseen.

Tallenteen tilaus

Muistitikun voit tilata alla olevalla lomakkeella hintaan 25 euroa/kpl tai postituslisän kanssa 30 euroa/kpl.

Tilaukset tulee maksaa käteisellä kevätnäytöksen yhteydessä - vain ennakkoon maksetut tilaukset toimitetaan eteenpäin. Muistitikun tallennus on HD-formaatissa. Tikku toimitetaan kotelossa kansilehtineen. Tikkua voi katsella uudehkoista televisioista ja kaikilla tietokoneilla. Jokaisessa tikussa on kirjallinen käyttöohje sekä VLC-playerin asennustiedosto. VLC-playerilla videot toistuvat hyvin.

Valmiiden ei-postitettavien tallenteiden jakoajankohta ilmoitetaan tilaajille tallenteiden valmistumisen jälkeen.