Kilpa B

KBKilpa B on taitajat ja aluetason kilparyhmä
Ryhmän valmentajaVastuuvalmentaja Maj Holmberg. Ryhmää valmentaa myös Katja Lähteenmäki ja Tarja Forsman
Ryhmän jojo

Johanna Leskelä (ntl.k1jojo@gmail.com)

KB -ryhmäläiset

Iiris Arola, Tuuli Järvinen, Ilona Karjalainen ja Silke Laurila

Pelisäännöt

Pelisäännöt 2017-2018:

1. Hyvä alku- ja loppulämpö
2. Yritetään parhaamme
3. Älä lannistu epäonnistumisesta
4. Muista urheilijalle sopiva ruokavalio
5. Tsemppaa myös muita ryhmäläisiäsi

Vanhempien pelisäännöt 2018-2019:

1. Tuodaan ajoissa treeneihin.
2. Annetaan työrauha niin luistelijoille kuin valmentajille.
3. Huolehditaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
4. Positiivinen ilmapiiri.
5. Kannustetaan hyvän käytökseen ja kaveruuteen.
6. Osallistutaan seuran talkoisiin.

KB jäälläKilpa B- ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa jäällä. Ryhmä harjoittelee yksöis- ja kaksoishyppyjä, erilaisia piruetteja, askeleita ja liukuja sekä omaa kilpailuohjelmaa.
KB oheisissaKB-ryhmä harjoittelee kerran viikossa ohjatuissa oheisissa.Oheisharjoittelu on suunniteltu tukemaan jääharjoittelua. Pääpaino on fyysisessä harjoittelussa, vartalon hallinnassa, oikeiden liikeratojen harjoittelussa sekä kimmoisuuden ja aerobisen kestävyyden lisäämisessä.
 Vakuutukset/
lisenssit
Seura edellyttää, että KB-ryhmässä luistelevilla alle 18-vuotiailla on riittävä vakuutusturva. Kilparyhmissä luistelevien tulee hankkia kilpailusarjan edellyttämä STLL:n lisenssi ja ilmoittaa kirjallisesti ryhmän valmentajalle lapsen muun vakuutusturvan kattavan luistelun yhteydessä mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Kilpailuihin osallistuvilta kilpaluistelijoilta edellytetään lisenssin  hankkimista.