R3

R3R3 on kilpaileva yksinluistelun ryhmä, jossa osallistutaan alueellisiin  minit ja taitajat -sarjojen kilpailuihin. Ryhmään valikoidutaan pääsääntöisesti valmentajan suosituksesta.
Ryhmän valmentajaYksinluistelun vastuuvalmentaja Maj Holmberg. Ryhmää valmentaa myös Katja Lähteenmäki, Tarja Forsman ja Eva Uchida.
Ryhmän jojo

Liisa Kuri (ntl.jojok3@gmail.com)

R3-ryhmäläiset

Ella Viira, Sara-Sofia Lahti, Helmi Holopainen, Oona Kyllinen, Essi Konttinen, Enna Heikkola, Peppi Åstrand, Lilian Dahlström, Liia Lehiö, Lara Lindqvist, Anna Sovijärvi, Toivo Ilomäki, Enni Ålander.

Pelisäännöt

Pelisäännöt 2018-2019

1. Jäällä annetaan työrauha toiselle
2. Puhutaan rauhallisesti kopissa
3. Tehdään alkuverkat kunnolla jäällä ja maalla
4. Muistetaan tehdä loppulämpö ja venyttelyt illalla
5. Ei jätetä ketään yksin

Vanhempien pelisäännöt 2018-2019:

1. Kunnioitetaan ja arvostetaan valmentajien työtä
2. Kannustetaan kaikkia, emme arvostele
3. Avoin kommunikointi
4. Hyvä vanhempien ryhmähenki
5. Tuoidaan lapset ajoissa harjoituksiin
6. Ilmoitetaan poissaolot

7. Varmistetaan riittävä lepo ja monipuolinen ravinto

8. Osallistumme aktiivisesti seuran toimintaan

R3 jäälläR3 -ryhmässä harjoitellaan viikossa viisi kertaa jäällä. Ryhmä harjoittelee mm. yksöis- ja kaksoishyppyjä, kilpailuvaatimusten mukaisia piruettitaitoja, ilmaisua ja esittämistä sekä omaa kilpailuohjelmaa.
R3 oheisissaR3 -ryhmä harjoittelee oheisissa kolmesti viikossa (yksi omatoimioheinen) sekä kerran tanssitunnilla. Oheisharjoittelu on suunniteltu tukemaan jääharjoittelua. Pääpaino on kokonaisvaltaisessa vartalon hallinnan harjoittelussa, oikeiden liikeratojen harjoittelussa, sekä ketteryyden ja kimmoisuuden harjoittelussa ikätasoon sopivasti. Lisäksi huomiota kiinnitetään rotaation hallintaan.
Vakuutukset/
lisenssit
Seura edellyttää, että R3-ryhmässä luistelevilla alle 18-vuotiailla on riittävä vakuutusturva. Kilparyhmissä luistelevien tulee hankkia kilpailusarjan edellyttämä STLL:n lisenssi ja/tai ilmoittaa kirjallisesti ryhmän valmentajalle lapsen muun vakuutusturvan kattavan luistelun yhteydessä mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Kilpailuihin osallistuvilta kilpaluistelijoilta edellytetään lisenssin hankkimista.