Luistelukerho 1-4 luokkalaisille tiistai-iltapäivisin

9.8.2018


NTL, Kurra ja Seven Ringettes järjestää yhdessä luistelukerhon 1-4 -luokkalaisille lapsille tiistaisin klo 14.40-15.25. Kerhot järjestetään yhteistyössä kunnan liikuntatoimen kanssa ja mukaan on ilmoittautunut jo useita kunnan kouluja.

Osa kunnan kouluista on lähtenyt mukaan kunnan järjestämään harrasteiltapäivätoimintaan. Koulujen oppilaita on informoitu kerhotarjonnasta. Omalta osaltaan NTL on mukana yhteistyössä Kurran ja Seven ringettesin kanssa järjestämässä luistelukerhoa.

Luistelukerho järjestetään Klaukkalan jäähallilla 4.9.2018-13.11.2018. Syyslomalla ei järjestetä kerhotoimintaa. Luistelukertoja on yhteensä kymmenen ja jokainen seura vastaa vuorollaan kerhotunnin sisällöstä ja ohjaamisesta. NTL:n ohjauksesta vastaavat Katja Lähteenmäki, Karoliina Uusitalo ja Liinu Lähteenmäki.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan luistelukerhoon www.bitly.com/harrastusiltapaiva. Varusteiksi tarvitset luistimet ja kypärän. Harjoitustunneilla opetellaan luistelemaan erilaisten leikkien, ratojen ja pelien avulla. Kaikentasoiset luistelijat ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Nähdään hallilla!