Hei aikuinen - tule luistelemaan!

26.7.2019
NTL:ssä toimii kolme tasokasta ja aktiivista aikuisten taitoluisteluryhmää.

Haluatko oppia luistelmaan, kehittää kehonhallintaasi ja unohtaa kaiken muut tunniksi tai pariksi? Jos vastasit kyllä, tule mukaan NTL:n aikuisten luisteluryhmiin, joissa kunto kohenee ja nauru raikaa!

Maanantai-illan luistelukouluryhmässä voit opetella joko luistelun alkeita tai taitotasosi mukaisia edistyneempiäkin asioita hypyt ja piruetit mukaan lukien. Jäällä harjoitellaan monipuolisten harjoitteiden kera valmentajakaksikon Tarja Forsman ja Asta Uusimäki johdolla useammassa eri tasoryhmässä.

Lauantain edistyneiden yksinluisteluryhmissä harjoitellaan myös vaikeampia askeleita, yhdistelmäpiruetteja, axeleita ja kaksoishyppyjäkin. Tällä tunnilla voit myös käyttää hyppyvaljaita sekä luistella halutessasi kisaohjelmia oman kilpailumusiikin tahtiin. Edistyneiden ryhmää valmentaa Tarja Forsman.

Frozen Mistrals -aikuisten muodostelmajoukkueessa pääset mukaan muodostelmaluistelujoukkueen riemuihin: luistelemaan rivissä, opettelemaan kilpailuohjelmaa ja osallistumaan kilpailuihin sekä tehopäiville. Joukkue harjoittelee maanantai-iltaisin ja joka toinen lauantai muodostelmaluistelumaailman huipulla luistelleen Inka Bisterin valmennuksessa.

Jos kiinnostuit, ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja tule kehittymään ja ennen muuta viihtymään jäällä!

Ks. lisää täältä (aikuisluistelu) ja täältä (ilmoittautuminen)!