Anu tanssinopettajaksi

17.8.2020

Tanssitunnit alkavat viikolla 35.

Tanssinopettajaksi Anu Palevaara

NTL:n R2-R5 -tanssiryhmien tanssinopettajana aloittaa 27.8. Anu Palevaara, joka on koulutukseltaan tanssinopettaja (ISTD), näyttelijä (FIA) ja koreografi. Anu on ollut vuosia ammattitanssijana sekä toiminut liki 20 vuotta tanssinopettajana opettaen eritoten jazzia, balettia, showtanssia, nykytanssia, street-dancea ja tanssi-ilmaisua. Anu on tehnyt pitkään myös koreografin töitä ja erilaisia elokuva, TV- ja teatteriproduktioita.

Anu on kotoisin Nurmijärveltä ja on jopa luistellut NTL:ssä seuran alkuvuosina. Anun mukaan luistelutunnit pidettiin silloin Kirkonkylän ulkojäillä, joilta hänellä on paljon hyviä muistoja. On todella hienoa palata takaisin taitoluistelun pariin ja hyödyntämään tanssitaiteen osaamistani seuranne kilpailevien yksinluistelijoiden parissa.

Tervetuloa joukkoon Anu!