Jäähalli aukeaa 2.1.2021

31.1.2021

Vihdoin valoa tunnelin päässä - Klaukkalan jäähalli aukeaa maanantaina 2.1.2021

 

Perehdymme hallituksen ja valmennuksen kanssa vielä ohjeistukseen - mutta lähtökohtaisesti lähdemme alle 20-viotiiaiden osalta normaaliin viikkoaikatauluun maanantaista 2.1.2021 lähtien ainakin jäiden osalta. Tarkastelemme vielä oheisten osalta että turvajärjestelymme ovat riittävät ja mikäli jotain muutoksia tulee, tiedotamme tästä välittömästi. 

Aikuisten luistelukoulu, edistyneet aikuiset sekä Frozen Mistrals ovat valitettavasti edelleen tauolla jääharjoittelun suhteen.

Fysio-ja tanssitunnit käynnistämme mahdollisimman pikaisesti kunhan tarkistamme myös niiden osalta että toimintamme on turvallista - tästäkin tiedotamme vielä erikseen.

Nyt on enemmän kuin ensisijaisen tärkeää noudattaa annettuja ohjeita - olemme kärsineet jo pitkään hallin kiinniolosta ja omalla toiminnallamme on nyt vieläkin tärkeämpi rooli.

Halliin menevät vain urheilijat ja valmennus ellei tästä erikseen sovita.

Mikäli urheilijalla on pienimpiäkin oireita, tulee harjoituksista jättäytyä oireiden ilmaannuttua matalalla kynnyksellä pois ja hakeutua koronatestiin.

Maskisuositus koskee kaikkia 12-vuotta täyttäneitä - mutta suositeltavaa on että tätä nuoremmatkin käyttävät maskia yleisissä tiloissa mikäli maskinkäyttö lapselta sujuu.

Käsihygienia ja turvavälit kuuluvat nyt meidän kaikkien uuteen normiin ja näistä ei tule tinkiä.

 

Tervetuloa takaisin hallille lapset ja nuoret!

 

Linkki Nurmijärven kunnan koronasuosituksiin 1.2.2021 alkaen