Tiedote maksumuistutus- ja perintäkäytäntöjen muutoksista

11.9.2022

Nurmijärven Taitoluistelijat NTL ry:n hallitus on kokouksessaan 6.9.2022 päättänyt täsmentää seuran maksumuistutus- ja perintäkäytäntöjä. Perusteena muutoksille on, että seuran laskuja maksetaan valitettavan paljon myöhässä. Tämä heikentää seuran kassavirtaa ja maksukykyä, sillä seuramme merkittävin tulonlähde on luistelijoiden kuukausi- ja kausimaksut. 

Siirrymme välittömästi käyttämään MyClub-laskutustoiminnon ja Visma Financial Solutionsin vakioprosessia:

  • Laskujen maksuaika on 14 pv kuten aiemminkin.
  • 14 pv eräpäivästä lähtee ensimmäinen maksuhuomautus, jonka maksuehto on 10 pv.
  • 7 pv maksuhuomautuksen eräpäivästä lähtee maksuvaatimus, jonka maksuehto on 10 pv.
  • Jos lasku on edelleen maksamatta, siirtyy se tämän jälkeen perintään.

Laskunsaaja voi ennen laskun alkuperäistä eräpäivää ottaa yhteyttä ntl.laskut@gmail.com ja pyytää tarvittaessa lisää maksuaikaa. Maksuajasta päättää hallituksen talousvastaava. 

Maksuhuomautuksen saapumisen jälkeen mahdolliset maksujärjestelyt sovitaan suoraan Visma Financial Solutionsin kanssa ja laskunsaaja vastaa mahdollisista lisäkuluista. 

Maksuhuomautus- ja perintäkulut tulevat laskunsaajan maksettaviksi eikä seura myönnä niihin poikkeuksia.

 

MyClubissa näkyvät luistelijan avoimet laskut. Mikäli avoimena näkyy laskuja, jotka olette jo maksaneet, ilmoittakaa näistä ntl.laskut@gmail.com ja lähettäkää kopio maksukuitista verkkopankista. Näin saamme mahdolliset virheellisesti avoimena olevat laskut selvitettyä eikä niistä aiheudu aiheettomia maksuhuomautuksia. Maksaessa tulee ehdottomasti käyttää laskulla näkyvää pankkitiliä ja viitenumeroa, jotta maksut kohdistuvat oikein. 

Seuran hallitus päätti myös, että luistelijalla ei ole oikeutta osallistua harjoituksiin tai kilpailutoimintaan, mikäli 2 laskua on siirtynyt perintään asti. Harjoituksiin voi palata, kun erääntyneet maksut on maksettu.  

Seuran hallitus tulee myös selvittämään mahdollisuutta verkkolaskutuksen käyttöönottoon. 

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä sähköpostitse ntl.laskut@gmail.com

 


Ystävällisin terveisin
Nurmijärven Taitoluistelijat Ry / Hallitus