Tiina Maltolahti NTL Toiminnanjohtajaksi

13.11.2022

Tiina Maltolahti
Tiina Maltolahti

Voimme iloksemme ilmoittaa, että taitoluisteluvalmentaja Tiina Maltolahti aloittaa NTL:n Toiminnanjohtajana, erityisenä vastuualueenaan harrasteluistelu.

Toiminnanjohtajan tehtävä muodostuu seuran ja harrasteluistelun päivittäisen toiminnan organisoinnista, kehittämisestä, suunnittelusta ja toteuttamisesta. Lisäksi Tiina myös valmentaa jäällä pääasiassa luistelukoulu- ja harrasteryhmiä sekä toimii valmennuksen lähiesihenkilönä.

Tiina aloittaa keskiviikona 16.11.2022 ja työskentelee loppuvuoden pääsääntöisesti keskiviikon luistelukoulun ja Loisteen jäillä, sekä lauantaisin harrasteluistelijoiden ja luistelukoulun jäillä. Loppuvuoden 2022 harrasteluistelun vastaavana toimii edelleen Tarja Forsman, joka luovuttaa nämä työtehtävät Tiinalle täysimääräisesti vuoden 2023 alusta alkaen, jolloin sekä ohjaustunnit että vastuu harrasteluistelusta siirty Tiinalle kokonaisuudessaan.(Tiedotamme kevään 2023 jääajoista ja ohjaajista erikseen myöhemmin.)

Uudelle toiminnajohtajalle tullaan järjestämään myös säännöllistä läsnäoloaikaa Klaukkalan jäähallilla NTL:n toimistolla, jolloin hän on luistelijoiden, huoltajien, jäsenistön ja muiden sidosryhmien tavattavissa jäätuntien ulkopuolella. Tiedotamme näistä ajankohdista myöhemin lisää, kunhan Tiina pääsee työskentelyssään vauhtiin.

Ohessa Tiinan kuvausta itsestään:

"Olen 31- vuotias 1-tason taitoluisteluvalmentaja Riihimäeltä. Ohjaajana olen toiminut jo 16 vuoden ajan ja valmennettavinani on ollu kaiken ikäisiä luistelijoita luistelukoululaisista aikuisluistelijoihin. Toiselta koulutukseltani olen pakkaus- ja brändimuotoilija. Kotona minulla on 1- ja 4- vuotiaat lapset, aviomies ja kaksi koiraa. Toiminnanjohtajana minua kiinnostaa mahdollisuus päästä kehittämään seuran toimintaa ja yhdistämään omia osaamisalueitani." 

 

Toivotamme seuran puolesta Tiinan lämpimästi tervetulleeksi NTL:ään!

/ NTL hallitus