Yksinluistelijat suoriutuivat hienosti syyskauden kilpailuista.

5.12.2017Yksinluistelijamme kilpailivat syyskauden aikana kutsu- ja valintakilpailuissa hyvällä menestyksellä.

Yksinluistelijoiden kilpailukausi starttasi Hämeenlinnasta , josta tuomisina oli kolmoisvoitto aluesilmut sarjasta, kun Milla, Fanny ja Sofi taituroivat itsensä palkintopallille. Cubs B sarjassa Inka Lehtola nappasi pronssia ja Taitajat axel sarjassa Ilona Karjalainen luisteli itselleen kirkkaimman pokaalin.

Lokakuussa kilpailtiin liiton alaisissa Junioreiden ja SM-noviisien valintakilpailuissa. Liinu Lähteenmäki ja Sanni Sainio osallistuivat ensimmäistä kertaa kahden päivän kilpailuihin lyhyt- ja vapaaohjelmillaan. Sanni kilpailee tällä kaudella ensimmäistä vuottaan SM-noviiseissa ja Liinu junioreissa. Loppukilpailu ja finaalipaikat selviävät näissä sarjoissa vasta keväällä. Lokakuussa kilpailtiin myös muissa ISU-sarjojen kutsukilpailuissa hakemassa kokemusta valintakilpailuja varten.

Marraskuussa Klaukkalan jäähalli täyttyi omista kutsukilpailuistamme, kun kahden päivän kilpailuissa luisteli reilusti yli 100 luistelijaa. NTL edusti hienosti omissa kutsukilpailuissaan ja hopeaa saatiin Melina Arosen tuomana noviiseista, Inka Lehtolan taituroimana mineistä (s. 2008) ja Sara-Sofia Lahden pirteällä esityksellä mineistä (s.2009). Lisäksi pronssia saavutettiin aluesilmuissa Fanny Lahden ansiosta ja Taitajat Axel sarjasta Ilona Karjalaisen luistelulla. Aluedebytanteissa Minea Vaulamo saavutti ohjelmallaan finaalipaikan kevään aluefinaaliin tähtisarjoissa.

Finaalipaikan aluefinaalissa saavuttivat syksyn aikana myös Enna Heikkola ja Sara Koivisto tinteissä. Inka Lehtola mineissä, Fanny Lahti aluesilmuissa ja Ilona Karjalainen Taitajat axel -sarjassa.

Noviisien valintakilpailuiden muututtua kolmeosaiseksi selviävät noviisien loppukilpailuihin pääsevien paikat vasta keväällä. Noviiseissa kilpailevat tällä kaudella Melina Aronen, Julia Tuuri, Emilia Järvinen, Juliette Ratilainen, Anni Vuorikallas ja Aada Leskelä.

Syksyn aikana ehdittiin kisaamaan yhteensä kolmessatoista kilpailussa (13). Kilpailuista saavuteettiin neljä kultaa, 4 hopeaa ja 4 pronssia sekä kuusi aluefinaalipaikkaa.