Uudenmaan alueen 1. aluepäivä onnistui nappiin!

24.8.2015Kisakalliossa viihtyivät niin luistelijat kuin vanhemmatkin!

Uudenmaan alue järjesti 23.8.2015 ensimmäistä kertaa Vihdin Taitoluistelijoiden johdolla yhteisen leiripäivän alueen yksinluistelijoille.

Ohjelmassa oli niin jäätä, tanssia kuin leiripäivän askarteluakin ja jäällä teemana mm. käänteet ja piruetit. Myös vanhemmille oli ohjelmaa erilaisten luentojen merkeissä - hyödyllistä tietoa oli tarjolla niin urheilijan ravinnosta kuin taitoluistelukilpailuistakin. Koska aurinko helli leiriläisiä, myös pihalla iloiteltiin niin kaverien kuin uusienkin tuttavuuksienkin seurassa - metrilakuja yms. pieniä herkkuja unohtamatta :).

NTL:stä leirille osallistui kymmenkunta yksinluistelijaa ja jäällä hääri myös tapahtumaan valmentajaksi kutsuttu Maj, joka oli yksi leirin neljästä valmentajsta.

Tinttien ryhmässä harjoitellut Mirella Peltonen piti leiriä tosi hauskansa ja iloitsi erityisesti twisselien oppimisesta. Silmujen ryhmään osallistunut Anni Kujala oli Mirellan tavoin tyytyväinen: "oli kivaa saada vinkkejä luisteluun uusilta valmentajilta ja luistella eri treenikaverien kanssa".

Katso lisää aluepäivistä kuvien kera täältä.