Muodostelman kotikisoissa ihania uusia ohjelmia!

16.11.2015


Joukkueet onnistuivat kauden ensimmäisissä kilpailuissaan tosi hyvin.

NTL järjesti 15.11.2015 muodostelmaluistelun kutsukilpailut aikuisille, noviiseille ja tulokkaille. Mukana kilpailuissa oli yhteensä 15 joukkuetta, joista yksi luisteli kilpailun ulkopuolella aikuisten Masters-sarjassa.

Kilpailut sujuivat kaikin puolin hyvin. Aikuisten sarjassa oli peräti kahdeksan joukkuetta, joten palkintosijoista käytiin kova kilpailu. Frozen perheen aikuisjoukkue Frozen Mistrals luisteli kilpailussa kuudentena rivissään peräti kolme ensikertalaista. Suoritus meni kilpailujännityksestä huolimatta tosi hyvin ja antoi joukkueelle loistotsempin kauden tuleviin kilpailuihin. Vaikka sijoituksessa ja pistesaaliissa jäi vielä parantamisen varaa, ehjä ohjelma heti kauden alkuun oli loistava suoritus Bollywood -teemaan luistelleelta joukkueelta.
 
Noviisien sarjassa luisteli neljä joukkuetta, joista peräti kaksi aloitti ohjelmansa Freedom -musiikin tahtiin. Musiikkivalinta oli ilmeisen onnistunut, koska se siivitti joukkueensa ensimmäiselle ja toiselle sijalle Frozen Notos -joukkueen luistelijoiden  saadessa kaulaansa hopeamitalit. Raikkaan punavalkoisissa kisapuvuissa luistellut noviisijoukkue luisteli tyylikkään ohjelman ja sai suoritukselleen yhdet päivän äänekkäimmistä aplodeista.
 
Tulokkaiden sarjassa luisteli tällä kertaa vain kaksi joukkuetta, mutta sarjassa oli luistelijoita silti lähelle kuusikymmentä! Isosiskojen tavoin myös Frozen Coriolis -joukkue nappasi kisasta kotiinviemiseksi hopeamitalit. Joukkueen suoritus oli vauhdikas ja iloinen Muurahaiset –elokuvan tahtiin luisteltu esitys. Kunhan esitykselle saadaan vielä viimeinen silaus pintaan, joukkueella on kauden kisoihin mitä mainioimmat asetelmat! Jo nyt Coriolis -tyttöjen kilpailuohjelman lopetus oli kisapäivin hauskin!

Ks. kilpailun tulokset täältä ja kuvia kisoista täältä.

Kaunis kiitos kaikille kilpailuihin osallistuneille: luistelijoille, valmentajille, tuomareille, toimitsijoille ja ennen kaikkea loistavalle yleisölle! Kisoissa nähdään taas!