Yksinluistelijoiden kesäkausi jatkuu

30.5.2018
Yksinluistelijamme harjoittelevat myös kesällä.

Seuramme yksinluistelijat jatkavat harjoitteluaan vielä touko-kesäkuussa jäällä ja oheisissa. Heinäkuussa harjoitellaan omatoimisesti valmentajilta saadun kesäharjoitusohjelman mukaan.

Toukokuussa R1 ja R2 ryhmäläiset leireilivät Kisakalliossa. Leiriin mahtui paljon jääharjoituksia ja mukavia oheisharjoituksia. Pienet leiriläisemme harjoittelivat ahkerasti ja heidän hyvä käytöksensä, sekä reipas asenteensa saivat kiitosta myös muilta leirikeskusen käyttäjiltä. Näistä nuorista luistelijoista voivat sekä valmentajat että vanhemmat olla ylpeitä. R1 ja R2 ryhmäläiset harjoittelevat toukokuussa myös Hyvinkäällä ja Tuusulassa ennen kesälomalle siirtymistä.

R3, R4 ja R5 ryhmäläisten leiri käynnistyy kesäkuussa. Siihen asti ryhmäläiset harjoittelevat maalla ja jäällä niin Hyvinkäällä kuin Tuusulassakin. Uudet kilpailuohjelmat ja vaikeammat elementit täyttävät harjoitteluohjelmaa tehokkaasti. Aurinkoinen sää on antanut paljon intoa harjoittelulle ja hallin ihana viileys hellii luistelijoita aina lämpimien oheisharjoitteluiden jälkeen.