Frozen Mistrals -joukkueen kokeilukuukausi onnistui nappiin!

7.5.2019


Innokas joukkue on valmis uuteen luistelukauteen.

NTL:n aikuismuodostelmaluistelujoukkue Frozen Mistrals etsi huhtikuussa riveihinsä uusia rohkeita ja liikkumisen riemusta innostuneita aikuisia. Haluamme, että joukkueeseemme on helppo tulla, joten meillä ei ole muodostelmaluistelusta kiinnostuneille juuri muita vaatimuksia, kuin että osaa itse laittaa luistimet jalkaan ja on valmis pitämään joukkueen mukana hauskaa jäällä, nauraa joukkueessa pitkään luistellut Mari Hakkarainen.

Joukkueen aktiivinen mainoskampanja tuotti upeasti tuloksia ja joukkueen tunneilla rivissä luistelemista kävi kokeilemassa monta uutta taitoluistelun ystävää, joista osa ilmoittautui innolla myös joukkueeseen mukaan.

Muodostostelmaluistelujoukkueiden uudistuminen kausittain on osa lajia ja me toivotamme uudet luistelijat innolla mukaan joukkueeseen. Ensi kaudella tavoitteenamme on jälleen ehjän ja meitä haastavan kilpailuohjelman työstäminen, mutta myös hauskanpito ja pieni hulluttelu, joka on meille mistraaleille tyypillistä, kertoo Hakkarainen. Me emme suhtaudu kilpailemiseen liian vakavasti vaan keskitymme luistelusta nauttimiseen yhteen kausittain hitsautuvassa joukkueessa ja meille tärkeää on myös se, että kaikki pääsevät mukaan kilpailuihin ja saamaan onnistumisen elämyksiä. Haluamme myös kehittää taitojamme ja siihen meillä on oivat edellytykset Marigold Ice Unityssä huipputasolla luistelleen valmentajamme Inka Bisterin opastuksessa, Hakkarainen kertoo.

Frozen Mistrals -joukkue harjoittele myös toukokuussa ja uudet luistelijat ovat yhä tervetulleita tutustumaan lajiin joukkueen harjoituksiin. Lisätietoja sähköpostiosoitteesta ntl.muodostelma@gmail.com.