Kehitys- ja kilparyhmät

 

Kehitys- ja kilparyhmiin valikoituminen

Kauden 2024-2025 kehitys- ja kilparyhmiin on valikoiduttu keväällä 2024. Kehitys- ja kilparyhmien luistelijamäärään vaikuttaa sekä luistelijoiden ikä, taitotaso että käytettävissä oleva jään määrä. Jos ryhmissä on tilaa ja luistelukoulu- ja harrastajaryhmässä luistelevan taidot karttuvat riittävästi, kehitys- ja kilparyhmään voi siirtyä myös kesken kauden valmentajan kanssa näin sovittaessa.
 

Kehitys- ja kilparyhmiin ilmoittautuminen ja ilmoittautumisen vahvistaminen

Kehitys- ja kilparyhmiin ilmoittaudutaan MyClubin kautta vastuuvalmentajien kanssa sovitun mukaisesti. Kaikkien ilmoittautuvien kehitys- ja kilparyhmäläisten on täytettävä lomakkeen tiedot ja hyväksyttävä sitoutumiskäytännöt

Huomio!
Sitoutumiskäytännöt -asiakirjassa ei ole esitetty kausimaksujen suuruutta. Kausimaksut vahvistetaan yhdistyksen kevätkokouksessa sen jälkeen, kun kauden jäävuorot sekä talousarvio on vahvistettu. Kauden normaalia kk-hintaa aletaan perimään ajantasaisesti siten, että kuukausilasku tulee maksaa kuluvan kuukauden aikana - esimerkkinä elokuun lasku erääntyy elokuussa.  

 

Kehitys- ja kilparyhmien kuukausimaksut kaudella 2024-2025 (taulukko päivitetään kevätkokouksen jälkeen toukokuussa) Kuukausihinnan lisäksi luistelijan maksettavaksi tulee kerran vuodessa (heinäkuussa) laskutettava jäsenmaksu Lisää tietoa jäsenrekisteristä tai ei luistelevaksi jäseneksi ilmoittautumisesta täältä

 

RyhmäJääharjoitusten määrä / vkoOheisharjoitusten määrä / vkoMuutaKuukausimaksu 
Loiste31  
K342 + tanssiKesäharjoitteluohjelma 
K2T52 + tanssi ja fysioKesäharjoitteluohjelma 
K252 + tanssi ja fysioKesäharjoitteluohjelma 
K162 + tanssi ja fysioKesäharjoitteluohjelma 
KBI3 Kesäharjoitteluohjelma 
KB2-31Kesäharjoitteluohjelma 
Frozen Mistrals21  


 

Kuukausimaksut syyskaudelle 2023 (vahvistettu kevätkokouksessa 1.3.2023)
Loiste170 €
K3280 €
K2330 €
K1430 €
KB215 €
FM145 €

 

Vastuuvalmentajat:

Kehitys- ja kilparyhmien (Loiste, K1, K2, K2T, K3, KBI, KB ) vastuuvalmentajat: 

Maj Holmberg (ntlmaj@gmail.com) ja Katja Lähteenmäki (ntl.katjal@gmail.com)  

Aikuismuodostelmaluistelun (FM) vastuuvalmentaja: Inka Bister (inkabister@gmail.com)

 

Valokuvat:

Ilmoittautumislomake sisältää mahdollisuuden kieltää luistelijasta otettujen valokuvien käyttämisen. Huomaathan, että ryhmäkuvien ja esimerkiksi näytösten tilannekuvien, joissa on useita eri luistelijoita, käyttäminen on kiellosta huolimatta mahdollista.

 

Sitoutumiskäytäntö

PDF-tiedostoSitoutumiskäytäntö 2024-2025.pdf (101 kB)