Jäsenyys

3. Rekisterin nimi

Nurmijärven Taitoluistelijoiden jäsen- ja luistelijarekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriin kerättäviä tietoja käsitellään yhdistyksen järjestämässä harraste- ja kilpatoiminnassa.

- yhdistyksen luistelijarekisterin ylläpito luistelukouluissa, harrastajissa, aikuisluistelussa, kilparyhmissä ja kehitysryhmissä

-luistelu-, kausi-, jäsen- ja muiden maksujen laskutus, maksujen valvonta ja perintä.

- tiedottaminen ja erilaiset kyselyt

-lisenssitietojen ylläpito

-yhdistyksen toimintaan liittyvä käsittely (esim. leiri-, kilpailu-, talkootoiminta ja yhteistyökumppaneiden tuotteiden ja palvelujen markkinointi).

Rekisterin sisältämiä tietoja käytetään vain yhdistyksen omassa toiminnassa.

5. Rekisterin tietosisältö

- nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (rekisteröidyn ollessa alaikäinen myös huoltajan vastaavat tiedot)

- Syntymäaika tai henkilötunnus siltäosin, kuin se on välttämätöntä esimerkiksi vakuutuksen tekemistä varten

- jäsenyyteen tai kilpailemiseen liittyvät tiedot ( esim. luisteluryhmä, kilpasarja, testirekisteri ja kilpailumenestykseen liittyvät tiedot)

- muut rekisteröidyn itse antamat tiedot (esim. allergiat, sairaudet)

Rekisteritietoja säilytetään jäsenyyden jatkumisen ajan tai kuitenkin enintään niin kauan, että rekisteröity on hoitanut velvoitteensa seuraa kohtaan. Luistelijoiden (ja huoltajien) tietoja voidaan säilyttää myös seuraavan kauden toimintaa varten, jos tätä ei ole erikseen kielletty.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot kerätään henkilöiltä itseltään ilmoittautumisten yhteydessä. Tietoja voidaan kerätä myös muista henkilörekistereistä. Jos tietoja saadaan muualta perusteena voi olla rekisteröidyn suostumus tai lain sääntö.

7. Rekisteritietojen luovutus

Yhdistys voi luovuttaa rekisterin tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan luovuttaa yhdistyksen normaaliin toimintaan liittyen kolmansille osapuolille esim. lista ureheilijoista kilpailuihin-, testeihin- tai leirien järjestäjille sekä yhdistyksen toimintaan kuuluvien matkojen järjestämisessä.

8. Rekisterin suojauksen perusteet

- manuaalinen aineisto

- sähköisessä muodossa olevaan jäsenrekisteriin annetaan käyttöoikeudet vain niitä toiminnan kannalta välttämättä tarvitseville. Yhdistyksen hallitus vastaa käyttöoikeuden myöntämisestä ja valvomisesta.

9. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja jäsenrekisteriin on tallennettu.

10. Tietojen korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää häntä koskevien tietojen korjaamista.

11. Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää yhdistystä käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin.

Jäsenyys

Alla olevan lomakkeen avulla voit liittyä Nurmijärven Taitoluistelijoiden jäseneksi. Voit kuulua NTL:ään joko aikuisjäsenenä (yli 16-vuotiaat) tai luistelevana jäsenenä. Aikuisjäsenenä pääset vaikuttamaan seuran asioihin: saat äänioikeuden seuran syys- ja kevätkokouksissa. Halutessasi voit myös asettua ehdolle hallitukseen.

Kannatusjäsenenä saat puheoikeuden seuran syys- ja keväkokouksissa, sekä kaksi lippua seuran kevätnäytökseen. Kannatusjäsenmaksut käytetään luistelutoiminnan hyväksi mm. tarvikehankintoihin sekä kevätnäytösjärjestelyihin.

Jäsenmaksut kaudella 2018-2019

Jäseneksi voi liittyä tilikauden alkaessa 1. heinäkuuta alkaen.

Jäsenmaksut ovat seuraavat:

Jäsenyyden lajiJäsenmaksu
Jäsenyys (aikuiset ja luistelevat jäsenet)25 euroa / vuosi
Kannatusjäsenyys (sisältää kevätnäytöslipun)60 euroa / vuosi

Jäseneksi ilmoittautuminen

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä alla olevat tiedot. Lähetämme jäsenmaksun ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Luistelijoiden ei tarvitse erikseen ilmoittautua jäseneksi vaan ilmoittautuminen luisteluryhmiin riittää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.