KBI

KBIKBI on kilpaileva yksinluistelun ryhmä, jossa kilpaillaan kansallisissa noviiseissa ja aluesarjoissa. KBI-ryhmissä harjoittelu on tavoitteellista kilparyhmää kevyempää. KBI harjoittelee K1-ryhmän kanssa.
Ryhmän valmentajatYksinluistelun vastuuvalmentajat Maj Holmberg ja Katja Lähteenmäki.
Ryhmän jojoJohanna Leskelä (ntljojor5@gmail.com)
KBI -ryhmäläisetSaana Kivilompolo, Ella-Maria Konttinen, Anni Kujala, Aada Leskelä, Sanni Sainio ja Minea Vaulamo
Pelisäännöt

Pelisäännöt 2020-2021

1. Moikataan kaikkia tullessa ja lähtiessä
2. Pidetään yllä hyvää yhteishenkeä ja positiivista harjoitusilmapiiriä
3. Nukutaan riittävästi ja syödään monipuolisesti
4. Tehdään oma parhaamme jokaisissa treeneissä
5. Huolehditaan omasta hyvinvoinnista

Vanhempien pelisäännöt 2020-2021

1. Kannustetaan positiivisesti kaikkia
2. Tuetaan terveellisiä elämäntapoja mm. lepo ja ravinto
3. Annetaan valmentajille työrauha
4. Tuetaan lasten kokonaisvaltaista harjoittelua
5. Osallistutaan seuran toimintaan tasapuolisesti
6. Pidetään hyvä yhteishenki

KBI jäälläKBI -ryhmässä harjoitellaan kolme kertaa viikossa jäällä. Ryhmä harjoittelee mm. kaksois- ja kolmoisshyppyjä, kilpailuvaatimusten mukaisia piruettitaitoja, ilmaisua ja esittämistä sekä omaa kilpailuohjelmaa.
KBI oheisissaKBI -ryhmä harjoittelee oheisissa kerran viikossa. Oheisharjoittelu on suunniteltu tukemaan jääharjoittelua. Pääpaino on fyysisessä harjoittelussa, vartalon hallinnassa, oikeiden liikeratojen harjoittelussa sekä kimmoisuuden ja aerobisen kestävyyden lisäämisessä. Luistelijoiden ikä huomioidaan oheisharjoittelussa ja jokaiselle räätälöidään omaan ikä- ja kehitystasoon sopivia harjoitteita.
Vakuutukset/ lisenssitSeura edellyttää, että KBI-ryhmässä luistelevilla alle 18-vuotiailla on riittävä vakuutusturva. Kilparyhmissä luistelevien tulee hankkia kilpailusarjan edellyttämä STLL:n lisenssi ja ilmoittaa kirjallisesti ryhmän valmentajalle lapsen muun vakuutusturvan kattavan luistelun yhteydessä mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Kilpailuihin osallistuvilta kilpaluistelijoilta edellytetään lisenssin hankkimista.