Seuratuotteet

NTL seuravaate tilaus:

Kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Kiitos, että tuette suomalaista työtä!

Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, koska tuotteisiin tulee seuran logo.

- verkkokauppa löytyy osoitteesta: www.miastore.fi, kirjoita sivun ylälaidassa olevaan hakukenttään (suurennuslasikuva) "NTL", niin löydät seuramme tuotteet. Samaan tilaukseen on mahdollista tilata myös muita verkkokaupan tuotteita. Tällöin koko tilaus toimitetaan vasta NTL malliston valmistuttua.

-Takkeihin logo brodeerataan oikeaan hihaan, trikoissa brodeeraus oikealle ylös vyötärönauhaan. Pitkähihaisissa paidoissa brodeeraus oikeassa hihassa, topeissa brodeeraus oikealla alhaalla. Pipoihin ja pantoihin painatus oikealle ohimolle. Logo kirjaillaan mustiin tuotteisiin sinisellä ja sinisiin tuotteisiin mustalla. Trikoiden vyötärökaistale on väriltään kiinansininen.

Mia-tuote esittäytyy:

Tamperelainen Mia-Tuote Oy on esiintymisasujen ja treeniasujen  suunnitteluun ja valmistukseen keskittynyt yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1994 lähtien asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Tähän mennessä kokemusta liikunta-asujen parissa on siis kertynyt jo yli 20 vuoden verran!

Tuotteiden suunnittelu ja valmistus toteutetaan alusta loppuun omissa toimitiloissamme Tampereella. Tehtaanmyymälään on helppo tulla suunnittelemaan kilpailupukuja ja ryhmäasuja. Kauempana asuvia asiakkaitamme palvelemme joustavasti puhelimen ja sähköpostin välityksellä.  Materiaalit valitaan maailman parhaista teknisistä neuloksista vastaamaan asiakkaidemme toiveita kestävyydessä, helppohoitoisuudessa ja mukavuudessa ulkonäköseikkoja unohtamatta.

Joustavien kankaiden ompeluun erikoistuneet ompelijamme valmistavat tuotteet. Osaamisemme näkyy valmiissa tuotteissa erinomaisena istuvuutena sekä laadukkaana työnjälkenä.