Seuraedut

Skate Shop

NTL:n jäsenet saavat 10 %:n alennuksen Skate Shopista kaikista uusista normaalihintaisista tuotteista. Alennus ei koske käytettyjä luistimia eikä palveluja (esim. teroituspalvelu).

Spirit Skate & Sportwear

NTL:n jäsenet saavat 7 %:n alennuksen Spirit Skate & Sportwearin tuotteista. Alennus ei koske kilpapukuja eikä ale-tuotteita.

Alennus myönnetään alennuskoodia vastaan verkkokaupassa, noudettaessa tuotteita Variston varastolta ja tapahtumamyynneissä. Alennuskoodi on toimitettu K-ryhmille jojojen kautta ja on tarvittaessa saatavissa Kaisalta osoitteesta ntl.hallituspj@gmail.com.

Corenius

Klaukkalassa palveleva Corenius Ase & Urheilu tarjoaa Nurmijärven Taitoluistelijoiden jäsenille taitoluistinten teroitusta seuraavilla hinnoilla:

Teroitus 12 €/pari (normaalihinta 15 €/pari)
10 kerran teroituskortti 100 € (kortit lunastettavissa liikkeestä).

Lue palveluista lisää täältä.