Varainhankinta

Tue seuramme toimintaa! Varainhankinnalla saatavat tuotot mahdollistavat laadukkaan luistelutoiminnan seurassamme luisteleville lapsille, nuorille ja aikuisille.

Tällä hetkellä on käynnissä Sukkatukun myyntikampanja. Ole yhteydessä tuttuun kilpa- tai kehitysryhmäläiseen osallistuaksesi ja tukekaksesi toimintaamme.

Seuran vuosikokouksessa on päätetty, että varainhankinta on kaikille luistelijaperheille pakollista. Tuotteiden myyminen ei kuitenkaan ole pakollista vaan sen voi korvata varainhankintamaksulla. Kyseinen maksu on kilparyhmille (R-ryhmät, Loiste) 40 € / kampanja  ja harrasteryhmille (Taitajat, Taiturit, FM) 30 € / kampanja (NTL syyskokouksen päätös 17.11.2021). Mikäli perhe ei myy tuoteita, heille lähetetään automaattisesti lasku varainhankintamaksusta.