Ilmoittaudu harrasteluisteluun nyt!

29.7.2019

Lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittautuminen on käynnissä.

Haluatko

• harrastaa laadukkaasta toiminnastaan tunnetussa lasten ja nuorten tähtiseurassa?
  • saada opetusta koulutetuilta ohjaajilta ja valmentajilta?
  • oppia luistelun perustaidot?
  • kehittyä luistelijana?
  • saada etenemismahdollisuuksia?
  • päästä esiintymään?
  • nauttia liikunna riemusta ja viihtyä jäällä?

Jos kyllä, ilmoittaudu mukaan NTL:n lasten ja nuorten harrasteryhmiin nyt! Ilmoittautumissivun löydät täältä.

Alle kouluikäiset luistelevat luistelukouluissamme ja kouluikäiset harrastajaryhmissämme. Keskitymme opetuksessa luistelun perustaitojen opettamiseen mm. erilaisia leikkejä hyödyntäen. Taitojen kehittyessä harjoittelemme myös erilaisia askeleita, piruetteja ja hyppyjä. Kaikki harrasteluistelijamme pääsevät esiintymään joulutapahtumaamme ja kevätnäytökseemme.

Harrasteluistelun kausi alkaa viikolla 36.

Tervetuloa mukaan!

NTL on Lasten ja nuorten urheilun tähtiseura, jolle Olympiakomitea ja Suomen Taitoluisteluliitto ovat myöntäneet Tähtimerkin tunnustuksena laadukkaasta toiminnasta. NTL on Etelä-Suomen Liikunnan ja Urheilun Vuoden Tähtiseura. NTL sai kaudelle 2019-2020 opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän seuratuen harrasteluistelun kehittämiseen ja monipuolistamiseen.