Kausi 2013-2014

 

Suuret kiitokset kaikille The MOVIES ON ICE-kevättapahtumaan osallistuneille! Valmistelut onnistuivat hienosti, jäällä nähtiin ihania ja vauhdikkaita esityksiä, joissa pienet ja isot luistelijat esittivät taitojaan mitä parhaiten!

Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää ja uutta kautta - KIITOS!

Kuvia tapahtumasta löydät täältä.


Elokuvaroolit ryhmittäin

RyhmäElokuva
Luistelukoulu ja MiniloisteSMURFFIT
Harrastajat ja TaituritJAMES BOND
Aikuiset YLPIRATES OF THE CARIBBEAN
LoistePIENI MERENNEITO
Hohde ja SäihkeRÖLLI
K3FROZEN
K2 ja TuikeFAME
Frozen CoriolisITSE ILKIMYS
Frozen MistralsDANCING ON ICE

 

Joulunäytös 101 dalmatialaista onnistui loistavasti! 


Kauden 2013-2014 päätapahtuma esitettiin harjoitushallihankkeesat johtuen jo 13.-14.12.2013. Näytöksessä nähtiin Rogerin ja Anitan sekä suloisen koiraperheen - Pongon, Perditan ja pentujen - kaikille tuttu tarina.

Jäällä nähtiin myös ihastuttavia perhosia, lumihiutaleineen sekä hämyhaukku moninaisine koirineen sekä Kersantti Tapsun ja hanhen kera. Eri kohtauksissa esiintyivät myös hääväki ihastuttavine morsiusneitoineen, kodinhoitajatar Hannan taidokas tanssi sekä muun muassa koirat ja ulkoiluttajat. Myös muodostelmaluistelujoukkueen Frozen Coriolis ja Frozen Mistrals esiintyivät näytöksessä kilpailuohjelmillaan.

Suurkiitos kaikille näytökseen tavalla tai toiselle osallistuneille - näytös onnistui jälleen kerran yli odotusten! Yleisöä näytöksessä kävi noin 800 henkeä, mikä on loistosaavutus ajankohdaan nähden :).