Frozen Notos upeasti hopealle loppukisoissa

22.3.2017


Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen loppukisoissa 18.-19.3.17 Frozen Notos kaappasi hopeaa ennätyspistein. Tulokkaissa Frozen Coriolis suoriutui hyvin sarjansa kovatasoisessa A-finaalissa.

Kansalliset sarjat kisasivat HTK:n järjestämissä loppukisoissa Espoon Metro Areenalla 18.-19.3. Noviisien sarjassa Frozen Notos sijoittui toiseksi pistein 79,20, jääden kultamitallista vain 1,40 pistettä! Sarjassa luisteli yhteensä 18 joukkuetta. Notoksen ohjelma on koko kauden erottunut raikkaudellaan ja tuoreudellaan ja nyt se palkittiin. Sunnuntainen kisasuoritus oli yksi kauden parhaista ja tyttöjen taitava ja vapautunut luistelu hehkuivat katsomoon asti. Ja ilo oli aivan katossa tuloksien selvitessä! Mitä loistavin kauden lopetus.

Frozen Coriolis luisteli tulokkaiden sarjassa jo lauantaina. A-sarja oli kovatasoinen, mutta nuori Coriolis-joukkue suoriutui mitä kunniakkaimmin. Sijoitus oli 19/20 pistein 44,80.

Näistä tuloksista on hienoa suunnata kohti kevätnäytöstä ja seuraavaa kautta. Onnittelut kaikille hyvistä suorituksista!