YL testipäivä onnistuneesti takana

11.12.2014

Melina Aronen
Melina Aronen
Aada Leskelä
Aada Leskelä

Melina pääsee kisaamaan debytantteihin ja Aada B-silmuihin

YL-testipäivä 11.12.2014 sujui kivasti: ensimmäistä kertaa kotihallilla järjestettyyn testitilaisuuteen osallistui 14 yksinluistelijaa seuran K1 ja K2-ryhmistä.

Yksinluistelussa testien hyväksyttyä suorittamista vaaditaan B-silmut -sarjasta eteenpäin. Kilpasarjojen vaikeutuessa myös vaadittavien testien ja niissä suoritettavien elementtien vaikeustaso nousee. Nyt järjestetyissä testeissä yksinluistelijat suorittivat perustesti ja elementtitestejä tasoilla 1-3 tulevasta kilpasarjasta riippuen.

Testien suorittamisessa onnistuivat erityisesti Melina Aronen ja Aada Leskelä, jotka tämän päivän suoritusten jälkeen saivat oikeuden kilpailla debytantit -sarjassa (Melina) ja B-silmut -sarjassa (Aada). Myös monet muut tytöistä onnistuivat testeissä erinomaisesti uuteen sarjaan siirtymisen jäädessä monilta vain yhdestä onnistuneesta hypystä tai askeleesta kiinni.

Osalla suoritettavaa jäi tuleviin testeihin vielä enemmänkin, mutta se ei tässä vaiheessa kautta haittaa - kaikki saivat testipasseihinsa kuitenkin enemmän tai vähemmän merkintöjä onnistuneista suorituksista ja kullanarvoisia kokemuksia testitilanteesta. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Onnittelut kaikille tytöille ja kiitokset hienosta työstä valmentajille sekä tuomareille!