Riemukas Mov(i)es on Ice -starttasi kauden 2019-2020!

6.5.2019Jäällä nähtiin upeaa heittäytymistä, hulluttelua ja loistavia esiintymisen ja ilmaisun taitureita!

Kiitos kaikille Mov(i)es on Ice -improvisaatiokilpailuun osallistuneille - kilpailu onnistui täydellisesti, luistelijat osallituivat kilpailuun todella upeasti ja etenkin finiaalikierroksilla nähtiin uskomattomia heittäytyjiä ja tulkinnan taitureita!! Todella hienoa oli nähdä myös se, miten paljon kilpailijat ja talkooväki arvioijia myöten oli panostanut asuihinsa.

Mov(i)es on Ice oli ensimmäinen NTL:n järjestämä improvisaatiokilpailu, mutta ei varmasti viimeinen - niin hauskaa oli kilpailijoiden lisäksi myös talkooväellä, arvioijilla Evelina Lorekilla, Maria Serena Järvisellä ja Jasmin Paukkusella sekä loistavasti kilpailijoita kannustaneella yleisöllä. Leffamusiikit raikasivat, Hanna Kinnunen loisti kilpailun juontajana ja buffan herkut tekivät kauppansa.

Kilpailu oli juuri sitä, mitä ahkerasti treenaavat taitoluistelijat kevään kynnyksellä tarvitsevat: tilaisuus harjoitella esiintymistä, hankkia kilpailukokemusta ja nauttia taitoluistelun riemusta - sitä Klaukkalan jäähalli oli eilen tulvillaan!

Ks. kisan tulokset täältä ja lisää kuvia täältä.

Ks. SkatingFinlandin juttu kisasta täältä.

Kiitos kaunis kaikille kilpailuun osallistuneille!