Seuratoiminnan kehittämisryhmä aloittanut työnsä

8.12.2019

Tähtiseura-merkki seuralle kunnia-asia!

NTL on Lasten ja Nuorten Tähtiseura ja pyrkii päämäärätietoisesti myös Aikuisluistelun Tähtiseuraksi. NTL sai Suomen Olympiakomitean myöntämän Tähtiseuramerkin vuonna 2018 kuuluttuaan sitä ennen jo vuosia Nuoren Suomen Sinettiseura-merkin kantajien hienoon joukkoon.

Tähtiseura-merkki on osoitus seuran laadukkaasta työstä ja kannustaa kantajiaan myös toimintansa jatkuvaan parantamiseen. Osana tätä työtä NTL kokosi kauden 2019-2020 alussa Seuratoiminnan kehittämisryhmän, joka seuraa ja ideoi seuratoiminnan kehittämistä. Ryhmään kuuluvat puheenjohtaja Kaisa Sainion ja toiminnanjohtaja Asta Uusimäen lisäksi luistelijoita ja luistelijoiden vanhempia edustavat Stiina Airio, Paula Holopainen ja Henna Suomi.

Kuluvalla kaudella seuratoiminnan kehittämisryhmä on seurannut mm. eri ryhmien ja ryhmien vanhempien pelisääntöjen laatimista sekä käynnistänyt kevään Tähtiseura-auditointien valmistelut. Jo merkin saaneet Tähtiseurat auditoidaan säännöllisesti sen varmistamiseksi, että seura vastaa Tähtiseurojen toimintaperiaatteita myös merkin myöntämisen jälkeen. Vastaavasti Tähtiseura-merkin voi saada vasta ensimmäisen auditoinnin hyvin läpäisemällä. Kevään 2020 ohjelmaan NTL:n osalta osuu sekä Lasten ja Nuorten Tähtiseura-merkin uusinta-auditointi että Aikuisten Tähtiseura-merkin ensimmäinen auditointi.

Lue lisää Tähtiseuratoiminnasta täältä.